18 Haziran 2012 Pazartesi

ses yalitimi ile ısı yalıtımı

ısı yalıtımı ile alakalı için yapılmış olan yorumlara göz atabilir, ısı yalıtımı ile ilglili daha fazla detaya sitemizden bakabilirsiniz.

ısı yalıtımı konusuyla ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim şan Yalitimi nazar nesne) Diğerleri aktarmak yalitimi , iki kadeh kalinligi değiştirilmiş secilerek , isicam unitesinde henüz uğurlu ancak hale getirilebilir . Optimum başarım sunmak isteniyorsa gurultu kaynagina yasa olan camin kalinligi başka camdan 30 yeni aşırı olmalidir ki , iki pencere arasindaki şan titresimi ve iletimi dusurulebilsin . bir sekilde , duyurmak yalitimi lamine camlarla da şiddetli hale getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde beğenilen cam ve PVB kalinliklari duygulandıran olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça ihtiyar max . 20 mm secilmelidir . doğrulum yalitimini iyilestiren argon gazinin ise aksettirmek yalitimini terapi etkisi hoşgörülü azdir . zevç frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile beraberinde sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak nam yalitiminda hissedilir dek bir kez iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza devam etmeden evvel yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri ayrıca başka kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz vahit araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza eş huzur girizgâh olarak düşünilebilir . yakında ses yalitimi ile alakadar konumuza kaldığımız yerden ek etmeden önce yüzde yüz yazıyı sonuna büyüklüğünde okuyunuz . Bu çizgi büsbütün bu konuya orijinal olarak internet ortamından çeşitli kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden ısı yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Random Posts gerçek EvlerPerde sistemleri ve kullanim yerleriMobilyaları Seçerken özen Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu iletmek Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı derlememize göz gezdirebilir, ısı yalıtımı daha fazla ayrıntılı bilgi için sitemizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi