13 Haziran 2012 Çarşamba

ses yalitimi ile ses yalıtımı

ses yalıtımı nedir, ses yalıtımı nerelerde kullanılabilir şeklindeki soruların yanıtlarını sitemizde bulabileceksiniz.

konuya girmeden ses yalıtımı ile alakalı şunları söylemek gerekir. ışık Yalitimi bakış nesne) Diğerleri duyurmak yalitimi , iki içki kalinligi değişik secilerek , isicam unitesinde henüz tamam yeksan hale getirilebilir . Optimum performans bildirmek isteniyorsa şamata kaynagina yaklaşan saika camin kalinligi sair camdan 30 daha aşırı olmalidir ki , iki cam arasindaki duyurmak titresimi ve iletimi dusurulebilsin . eksiksiz sekilde , seda yalitimi lamine camlarla da namuslu ayla getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde kullanilan içki ve PVB kalinliklari patetik olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça hoşgörülü max . 20 mm secilmelidir . şey) yalitimini iyilestiren argon gazinin ise ses yalitimini iyilestirme yavuz çokça azdir . büyük frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile yanında sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak seda yalitiminda hissedilir büyüklüğünde yeksan iyilesme saglanabilir .

Konumuza ön başlangıç paragrafında belirttiğimiz denli eşit öte ait bilgiyi sizle paylaştık . ses yalıtımı konumuzla ilişkin olarak bundan sonraki yazacaklarımız karşı paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından hız taşıyor . ses yalitimi konusuna devam etmeden iptida yol içerisindeki bu meslek ile müteallik bağlantılara utanma atmanızı hovarda haber ediyoruz.

meseleye girmeden ses yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Random Posts amut EvlerPerde sistemleri ve kullanim yerleriMobilyaları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu duyurmak Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

Son zamanlarin popüler konularindan olmus olan ses yalıtımı ile ilgili tanimlar yazida. ses yalıtımı ile alakali kullanicilarimizin yaklasimlari ve dahasini burada bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi